Monday, 7 May 2012

~ Rasa ini....~

salam sume....

alhamdulillah pagi nih aku masih lagi boleh bernafas..menghirup udara segar..mengamati keindahan subuh ciptaan Tuhan...subahanallah...Maha Suci Mu Tuhan yang telah memberikan rahmat ini...sgt bersyukur sbb masih lagi mampu bernafas dan tersenyum di bumiMu.... =)

hujan pagi nih...pagi yg suram...mendung di langit..seolah2 mengerti apa yg aku rasa....
mlm semalam...sy xtau knapa sy nk sgt call awk....lebih sebulan sy cuba untuk menghindar...
berharap dapat melupakan awk...berharap dapat membuang nama awk dlm hati sy...
tapi...sy x mampu...sy call awk... ya Allah~! betul2 sy rindu suara awk....sy gagahkan diri untuk berckp dgn awk...walau x mcm dulu....sgt janggal rasanya..., sy x byk ckp berbanding awk...sbb tidak terluah dgn kata2...sepanjang tempoh itu sy cuba untuk menahan diri sendiri...

awk menangis...menyatakan perasaan bersalah awk pada saya...rasa bersalah sbb buat sy cmni...
seperti yg sy ckpkan...awk x perlu rasa sume itu, sbb ianya adalah TAKDIR hidup kita...
awk menangis...sayu hati sy...kalau dulu tangisan awak adalah perkara yg paling sy xnk dengar di tlinga sy..sbb hati sy sangat saket bila mendengarnya... sy xmau awk bersedih sbb sy...sy xmau awk bersedih kerana perasaan bersalah awk pd sy.... i'm str0ng enuf 2 faced all dis...percayalah~! sy kuat untuk ini....awk x yah risau pasal sy...sy janji.., sy kuat untuk sume ini.... lama xdengar tangisan awk...rndu~! jahatkan sy...hmm..

even kita xde apa-apa...awk mintak sy truss call awk.., sms awk..bercerita dengan awk...
tapi sy ckp ngn awk...sy takut sy x mampu nk wat sume 2...
awk tnye sy knape? sbb sy takut sy x dapat nk tahan hati sy....sbb sy takut sy x dpt melepaskan awk pergi dr hati sy...itu akan membuatkan sy lebih saket...bila awk xleh pergi dr hati sy..sdangkan hati awk bukan milik sy...itu akan lagi buat hati sy saket....biarlah sy begini....berilah sy masa untuk sume ini...kehilangan awk secara tiba2 byk mengubah aturan hidup sy...even agak kelam kabut sket tp insyaAllah...sy akan cuba aturkan nya kembali menjadi seperti sedia kala...sume ini lebih mematangkan sy...

tnpa sy sedari..., airmata telah membasahi pipi...mungkin terlalu merindu barangkali...
awk ckp ngn sy supaya jangan nangis...sy kne kuat...
ketahuilah tangisan sy bukan sbb sy lemah..tp sy terlalu rindu awk...sgt2~!
masih jujur dengan rasa ini...
walau rndu dan sayang sy hanya dr kejauhan...
sy bahagia bila tau awk bahagia...
sy slalu mendoakan terbaik untuk awk...
mungkin sy belum cukup sempurna untuk awk..
xpelah..itu TAKDIRkn...

awk ckp kat sy...mungkin sy akan dpt sme1 better dr awk lepas nih..
sy gelak...n just ckp..'insyaAllah....h0pe so.." =) awk tnye knapa sy gelakkn?
sbb sy xtau If sy akan jmpe or sy ada 'luck' untuk itu....funny ryte?
awk anugerah terindah yg penah hadir dlm hidup sy...
walau sy dpt pengganti p0n slepas awk...tp ttp xkn dpt ganti awk di hati sy...itu sy pasti~! =)

di akhir perbualan...sy pnggil awk bb...then senyap..
awk tnye knape sy senyap....sy ckp sy rndu nk pnggil awk cm 2...
then awk pnggil sy..."DD" ya Allah~! hanya Tuhan yg tau perasaan sy masa 2... sy sgt2 rndu dengan pnggilan tu....sgt2 rndu....laju airmata sy kluar....thanx sbb bg sy denga lagi pnggilan 2...thanx sgt2~! mlm smlm sy tdo lena.....

walau awk bukan milik sy lagi...
walau byk benda yg masih lagi sy sangsi...
walau saket dada ini...
walau sesak menahan rasa ini...
ketahuilah....sayang sy x pernah berubah...
masih sama seperti dulu...

"Letting go of someone dear to you is hard, but holding on to someone who doesn't even feel the same is much harder. Giving up doesn't mean you are weak!
It only means that you are strong enough to let go!"



~I'm sorry I couldn't be perfect, sorry I couldn't be the one for you, sorry I couldn't share your dreams, sorry for everything and most of all I'm sorry for loving you~


*sedetikxpernahmelupakanmu....... =)




No comments:

Post a Comment